Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Φούσκωμα, πρήξιμο, αέρια; Ανακαλύψτε τη δύναμη των προβιοτικών!

Φούσκωμα, πρήξιμο, αέρια; Ανακαλύψτε τη δύναμη των προβιοτικών!
Ποιος θα το περίμενε ότι κάποια βακτήρια δρουν προς όφελος του οργανισμού κι όχι μόνο συμπεριφέρονται φιλικά προς αυτόν αλλά βοηθούν και στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας του; Ο λόγος για τα προβιοτικά, τα φιλικά βακτήρια που  χάρη στην ευεργετική τους δράση αποτελούν σήμερα μια από τις πιο διαδεδομένες μεθόδους ενίσχυσης της εντερικής χλωρίδας.

Τα μικρόβια που κάνουν καλό!

Μέσα στο σώμα μας φιλοξενούνται δισεκατομμύρια μικρόβια και ειδικά μέσα στον εντερικό σωλήνα «κατοικούν» εκατοντάδες είδη βακτηρίων. Μην νομίζετε όμως, ότι πρόκειται μόνο για βλαβερούς μικροοργανισμούς, καθώς υπάρχουν και τα προβιοτικά – τα καλά βακτήρια που δρουν προς όφελος του οργανισμού. Τα προβιοτικά λοιπόν, μαζί με τα επιβλαβή βακτήρια, αποτελούν τμήμα του συνόλου των μικροβίων που συνθέτουν την εντερική χλωρίδα. Όταν ωφέλιμα και επιβλαβή μικρόβια βρίσκονται σε ισορροπία δεν υπάρχει πρόβλημα, αν όμως για διάφορους λόγους – π.χ., λόγω άγχους, λοιμώξεων, χρόνιων φλεγμονών, κακής διατροφής, μεταβολές στη κινητικότητα του εντέρου (διάρροια ή δυσκοιλιότητα), λήψης φαρμάκων κ.ά.,- η ισορροπία τους ανατραπεί και τα επιβλαβή αποκτήσουν τον έλεγχο τότε, δημιουργείται δυσβίωση - μια κατάσταση που μπορεί μακροχρόνια να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Τα κυριότερα οφέλη προβιοτικών στην υγεία με μια ματιά!


Ενισχύστε τα φιλικά βακτήρια με συμπληρώματα προβιοτικών!
Δοκιμάστε:
Το Acidophilus Plus της Quest - Με 3 διαφορετικά στελέχη προβιοτικών βακτηρίων είναι ιδανικό για όσους έχουν ανάγκη ρύθμισης της λειτουργίας του εντέρου και του πεπτικού τους.

Το Prodilac Restrore - Με συνδυασμό έντεκα προβιοτικών στελεχών είναι κατάλληλο για εφήβους και ενήλικες από 16 έως 50 ετών καθώς και για εγκύους και θηλάζουσες.

Το Acidophilus της Health Aid - Κάθε κάψουλα περιέχει Lactobacillus Acidophilus 4 billion και Fructo - Oligosaccharides 100mg. Αυξάνει τον αριθμό των φιλικών βακτηριδίων, δημιουργώντας μια υγιή χλωρίδα.

Το BacteFlora® LACT - Περιέχει συνδυασμό 10 προβιοτικών ειδών υψηλής συγκέντρωσης, ύψους 10 δισεκατομμυρίων προβιοτικών βακτηρίων ανά κάψουλα και πρεβιοτική ινουλίνη καθώς και 9.000 FCC μονάδες πεπτικό ένζυμο λακτάση για την ομαλή λειτουργία του εντέρου και τη βελτίωση των συμπτωμάτων δυσανεξίας στη λακτόζη.

Το Terranova Digestive Enzyme Complex - Με συνδυασμό 11 απαραίτητων πεπτικών ενζύμων και το ειδικά σχεδιασμένο μείγμα βοτάνων Magnifood (μάραθος, αγκινάρα, τζίντζερ, κάρδαμος, κλπ) διατηρούν την ισορροπία της πεπτικής χλωρίδας. Ιδανικό και για vegetarians και vegans.

Το Natures Plus Ultra Probiotics -Με 12 είδη συμβιωτικών φιλικών βακτηρίων, που καλύπτουν όλο το γαστρεντερικό σύστημα (και στόμα/λαιμό) και με δύο πρεβιοτικά: συμπυκνωμένο ACAI (300 mg) και FOS. Επιπλέον έχει το πρωτοποριακό σύστημα Viashield για εγγυημένη παροχή 40 δις ζωντανών κυττάρων ανά κάψουλα τη στιγμή της αγοράς, οποτεδήποτε και αν γίνει αυτή!


Μην ξεχνάτε
Η κακή διατροφή, ο σύγχρονος τρόπος ζωής, η χρήση αντιβιοτικών, η διάρροια, το κάπνισμα, το αλκοόλ, τα αντισυλληπτικά, το χλώριο στο νερό, περιβαλλοντικές μολύνσεις, ψυχική και σωματική καταπόνηση (stress), η πάροδος της ηλικίας και άλλοι παράγοντες συντελούν στην διαταραχή της ισορροπίας της εντερικής χλωρίδας. Ωστόσο, υπάρχει τρόπος να προστατέψουμε αλλά και να αποκαταστήσουμε την χλωρίδα του εντέρου, κυρίως μέσω της πρόσληψης των προβιοτικών και πρεβιοτικών.

Αναζητήστε στο pharm16.gr την πιο πλήρη κι ολοκληρωμένη σειρά συμπληρωμάτων προβιοτικών για εσάς αλλά και προβιοτικά για τα παιδιά σας, ενισχύστε τα φιλικά βακτήρια προς όφελος ολόκληρου του οργανισμού!
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00